woensdag 1 oktober 2014

Challenge Kerstkaarten zonder kerststempels


Het is elk jaar weer lastig om iets voor de kerst te bedenken, maar in 2010 had ik er geen moeite mee. Met het verschijnen van het Michelangelo sheet was het duidelijk: daar maak ik mijn kerstkaarten mee. Geen kerstkleuren, geen kerstafbeelding, maar als iets de intentie van kerst uitbeeld, dan is het dit stempel. Een hand uitsteken naar elkaar, niet om te vechten, maar in vrede. 
De tekst en een te gebruiken achtergrond staan op een remix van sheet 89, De tekst is met pigment inkt (Coral Brilliance?) afgedrukt, de handen met milled lavender distress en daar overheen met bruine Stazon, de achtergrond heb ik, dacht ik, ook met milled lavender gestempeld en gesponst plus een beetje lichtblauw. Een variatie op deze kaart staat hieronder, zelfde kleuren en een beetje scheef geplakt. 


Dit is mijn eerste bijdrage deze maand, ook met de andere Michelangelo stempels heb ik toen kaarten gemaakt en een aantal ervan heb ik bij het opruimen teruggevonden. Mogelijk zet ik ze later deze maand ook op het blog.
Succes met jullie 'kerstkaarten zonder kerststempels'-uitdaging!

2 opmerkingen:

  1. Dank je wel voor je bijzondere bijdrage aan de Stampinback challenge.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. What a great idea. I love your Christmas card without a Christmas stamp

    BeantwoordenVerwijderen